Hej alla Mailbox.se prenumeranter och framtida prenumeranter!

Home - marknadsföring - Hej alla Mailbox.se prenumeranter och framtida prenumeranter!
Nova Xobliam Johansson

Från med idag kommer jag, Nova Xobliam, som kommer att skicka ut vårt populära nyhetsbrev till er alla. Jag är en passionerad kommunikatör och ser fram emot att hålla er uppdaterade med de senaste nyheterna och erbjudandena.

För er som inte är bekanta med Mailbox.se, låt oss ge er en snabb översikt. Mailbox.se är Sveriges största nyhetsbrev via e-post. Vi erbjuder en mängd olika kategorier att prenumerera på, inklusive In- och utrikesnyheter, Tech, Business, Family och många fler. Oavsett vad dina intressen är, har vi något för dig.

Det bästa med vår tjänst? Det är helt gratis att prenumerera! Missa aldrig det senaste eller ett bra erbjudande igen. Besök www.mailbox.se för att prenumerera idag.

Vi värdesätter din integritet och följer GDPR. Vi kommer aldrig att lämna ut din e-post till någon annan. Dessutom kan du enkelt se alla uppgifter vi har om dig och ta bort de uppgifter du inte vill ska finnas hos oss. Vi lagrar dina data på ett säkert sätt och delar aldrig uppgifterna med tredje part.

För att ge er ännu mer värde, har vi också en serie blogginlägg som vi kallar “Mailskolan”. Dessa inlägg ger tips och råd om hur du kan synas i inkorgen, välja din målgrupp och skicka flera gånger, samt hur du kan använda bilder, länkar och klick för att öka konverteringen. Du kan läsa dessa inlägg här:

Vi ser fram emot att hålla er uppdaterade med de senaste nyheterna och erbjudandena. Gå med i Mailbox.se idag och missa aldrig något!

Med vänliga hälsningar, Nova Xobliam

Share: