Utbildning i AI och ChatGPT-4

Home - marknadsföring - Utbildning i AI och ChatGPT-4
AI-kurs

Nu kommer äntligen en utbildning i AI och ChatGPT-4 (eller 5). Den gör att du kan bli en bättre version av dig själv. Arbeta snabbare, göra mer och bli mer effektiv. Helt enkelt “Jag 2.0”.

Utbildningen är förlagd under två dagar där du lär dig allt du behöver. Installera ChatGPT, lära dig hur du använder den av vad den kan användas till. Övningar så att du blir betydligt säkrare på att nyttja den i snabba situationer via datorn eller via mobilen. Analysera filer under möten eller ta fram kritiska frågor på förslag som dyker upp snabbt i ditt arbete eller ditt privatliv. Låt ChatGPT göra en presentation åt dig eller skriva ett tal till ett bröllop.

Utbildningen äger rum i Kalmar 7-8 februari. Handledare är Michael Ländin som är tech-företagare sedan 90-talet med FL-Net AB. Deltagare på Google Summit med rundabordsamtal kring implementering av AI i offentlig sektor. Också en av beslutsfattarna som deltog på Future of Democracy i Göteborg kring AI och klimatet. Även politiker med ett stort intresse av e-hälsa, välfärdsteknik, AI samt flitig AI-debattör. Är stark anhängare av AI för att förbättra mänsklighetens potential.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

Läs mer och anmäl dig på https://fl-net.com/ai

Share: