Stor efterfrågan på utbildning i AI och ChatGPT – Första kursen redan fullbokad

Home - marknadsföring - Stor efterfrågan på utbildning i AI och ChatGPT – Första kursen redan fullbokad

Det råder inget tvivel om att intresset för att lära sig om artificiell intelligens och ChatGPT är på en historisk topp. Det senaste beviset på detta är den nyligen annonserade utbildningen i AI och ChatGPT-4 (eller möjligen 5) som redan har blivit fullbokad. Kursen, som utlovar att göra deltagarna till “Jag 2.0” genom att arbeta snabbare och mer effektivt, har lockat en bred målgrupp.

Under två intensiva dagar i Kalmar får deltagarna lära sig att installera och använda ChatGPT, med praktiska övningar för att bli säkrare i att använda teknologin snabbt i arbete och privatliv. Kursen, som leds av Michael Ländin, en erfaren tech-företagare och AI-entusiast, omfattar även hur man använder ChatGPT för att analysera filer under möten eller snabbt generera kritiska frågor och presentationer.

Intresset för kursen överträffade förväntningarna, med den första omgången i Kalmar 7-8 februari 2024 redan fullbokad. Men för de som missade chansen, finns det fortfarande platser kvar för ytterligare datum i Kalmar, Stockholm, Malmö och Göteborg senare under året.

AI ChatGPT-utbildning

Kursavgiften på 9 900:- exklusive moms inkluderar inte bara omfattande utbildningsmaterial, utan också förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch. Det preliminära kursinnehållet täcker allt från grundläggande användning till avancerade tillämpningar av ChatGPT, vilket gör den idealisk för en rad yrkesgrupper som strävar efter att integrera AI i sitt arbete.

Det är uppenbart att efterfrågan på kunskap om AI och dess tillämpningar, särskilt ChatGPT, är hög. Kursens snabba utfyllnad bekräftar att individer och organisationer ser stora möjligheter i att integrera dessa teknologier för att öka effektiviteten och innovationen i sitt arbete.

För mer information och anmälan, besök FL-Net:s webbplats eller kontakta dem via telefon eller e-post. Missa inte chansen att vara med i framkanten av AI-revolutionen.

Mer info på www.fl-net.se/ai

Share: