Nå 1 miljon kundkontakter

Home - tjänster - Nå 1 miljon kundkontakter

Digital Wave är ett omfattande paket som kombinerar banners, nyhetsbrev, nativeannonsering och EDR (E-post Direkt Respons) för att effektivt nå ut till över 1 miljon potentiella kunder. FL-Net understryker vikten av att inte sätta alla ägg i samma korg genom att sprida annonseringen över flera kanaler.

– Genom Digital Wave erbjuder vi en dynamisk mix av annonseringsmetoder för att säkerställa att våra kunders budskap når fram till rätt publik, säger Nova Xobliam Johansson, marknadschef på FL-Net.

Paketet innehåller:

  1. Banners: 3 månaders bannerannonsering på FL-Nets sajter och hos partners som Di.se och Aftonbladet, med garanterade 100 000 visningar.
  2. EDR: 3 x 100 000 skräddarsydda e-postutskick med uppföljning till de som inte öppnat.
  3. Native: 3 månaders publicering av unika, SEO-optimerade artiklar om företaget eller produkten.
  4. Nyhetsbrev: Deltagande i 6 nyhetsbrevsutskick under 3 månader till över 600 000 mottagare.

Att tänka på: För företag som överväger att sprida sin annonsering över flera kanaler är det viktigt att noga överväga målgruppens preferenser och beteenden. Det kräver också en integrerad strategi där olika kanaler kompletterar varandra för att skapa en sammanhängande och effektiv kampanj.

FL-Nets långa erfarenhet och omfattande databas ger unika möjligheter för riktad marknadsföring. Genom att kombinera traditionella och innovativa metoder skapar Digital Wave nya vägar för företag att stärka sitt varumärke och öka sin försäljning online.

Läs mer på https://fl-net.com/lead/digital-wave/dw/

Share: