Mailskolan Del 1 – Så syns du i inkorgen

Home - Utbildning - Mailskolan Del 1 – Så syns du i inkorgen
Working with codes

Mail är det mest kraftfulla redskap du kan använda. Det är billigt, snabbt och enkelt att sköta. Har du ingen egen lista, starta en. Samla ihop dina kunder och skicka dem ett erbjudande då och då. Det kommer att löna sig. Vill du att vi hjälper dig att skicka till dina kunder? Kontakta oss idag!

Rubrikraden
Det absolut viktigaste. För att få dina prenumeranter att öppna mailet krävs det att subjectraden / rubrikraden är bra. Skriv tjugo olika rubrikförslag och varianter. Läs upp dem för andra och märk vad de reagerar på. Föreställ dig en spännande filmtrailer med en cliffhanger du själv skulle vilja se. Rubriken får INTE vara för lång. Tänk i tidningsrubriker.

Preheader
I många mailprogram som Applemail i iPhone så syns ytterligare en rad under rubriken. Det ger dig en möjlighet att beskriva ditt erbjudande / pitch ytterligare för att trigga läsaren att öppna mailet.

Emoijis 🔥🎁⏰
Emoijis är ett utmärkt sett att få subjectraden att sticka ut i inkorgen. Används ändå försiktigt. Det är lätt hänt att mailet ser spammigt ut och då motverkar det syftet att få läsarna att öppna ditt mail.

Nästa del i Mailskolan kommer snart…

Share: