Så blev FL-Net ett spjutspetsbolag inom Adtech

Home - Internethistoria - Så blev FL-Net ett spjutspetsbolag inom Adtech

När FL-Net i början av decenniet kliver in på nyhets- och annonsmarknaden går det undan. Man blir snabbt en av de största leverantörerna på e-postnyheter där samarbetet med TT – Tidningarnas Telegrambyrå skapar Sveriges största nyhetsbrev. Aftonbladet och Posten är snabbt framme och bygger upp konkurrenter men får se sig slagna med hästlängder. Två år senare har Posten lagt ner sin miljonsatsning. Aftonbladets satsning “Adress Direkt” går i konkurs och köps upp av FL-net.

Resultatet ses fortfarande idag i tjänsten Mailbox.se som är Sveriges största e-posttjänst med över 700 000 egna prenumeranter. Man skickar även ut andra kunders nyhetsbrev.

Läs mer på https://mailbox.se

Share: