Rusning efter AI- och ChatGPT-kurser

Home - AI-utbildning - Rusning efter AI- och ChatGPT-kurser
AI-utbildning

Efterfrågan på utbildningar inom AI och ChatGPT fortsätter att öka i snabb takt. Kurserna, som riktar sig till yrkesverksamma inom bland annat ledarskap, marknadsföring och administration, har blivit en självklarhet för många som vill hålla sig konkurrenskraftiga i en allt mer digitaliserad arbetsmiljö.

Michael Ländin, VD och föreläsare, bekräftar den stora efterfrågan: – Samtliga kurser i år är helt fullbokade och nu fylls det snabbt på i de vi erbjuder till våren, säger han.
– Dessutom är det många ledningsgrupper och chefer som hör av sig och vill ha egna anpassade utbildningar.

Kurstillfällena erbjuder grundläggande och avancerade kunskaper inom AI och hur man kan använda verktyg som ChatGPT-4o för att effektivisera arbetet. Deltagarna lär sig att integrera AI i sitt dagliga arbete och får praktisk träning i att använda tekniken för att exempelvis automatisera uppgifter, förbättra planering och skapa innovativa lösningar.

Kursdeltagarna är positiva och många beskriver utbildningen som både inspirerande och praktiskt användbar. “Kursen överträffade mina förväntningar på alla sätt,” säger Tomas Karlsson från Södersjukhuset. Lise Paulsen på Vänersborgsbostäder fortsätter med “Fantastisk utbildning! Föreläsaren var fantastiskt duktig och inspirerande.”

Utbildningarna täcker ett brett spektrum av ämnen, från grundläggande förståelse av AI och ChatGPT till mer avancerade tillämpningar som bildgenerering, röstkloning och att skapa egna GPTs. Deltagarna får dessutom möjlighet att praktiskt arbeta med egna utmaningar och testa nya funktioner både i grupp och individuellt, vilket ger en djupare förståelse för hur tekniken kan användas i deras specifika arbetsmiljöer.

Kurserna äger rum på flera orter i landet. Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö och Kalmar. Det går även att välja distansutbildning via Zoom för större flexibilitet. Datumen för 2025 släpptes nyligen och de som är intresserade uppmanas att boka sina platser direkt, för att undvika risken att platserna tar slut.

www.fl-net.com/ai

Share: