AI-annonsering förbättrar ditt resultat x10 – Vi söker pilotkunder

Home - marknadsföring - AI-annonsering förbättrar ditt resultat x10 – Vi söker pilotkunder
AI-advertising

FL-Net har funnits i över 20 år. Sedan april 2000 och fram till idag har vi sparat annonser och statistik gällande e-post- och bannerannonsering. Här finns öppningsgrader, klickfrekvenser, tider, målgrupper, annonser, copy, länkar och mycket, mycket annat.
Just nu pågår ett arbete där vi låter en algoritm gå igenom all data för att förutsäga när, hur och vilket sätt kunden bör marknadsföra sig för att kunna öka sitt resultat x10. Vi kallar det för “AI-annonsering”.

Vi räknar med att i början på nästa år köra igång ett pilotprojekt med ett antal kunder som vill testa vår nya AI-annonsering. Vill du vara med? Hör dig till oss på https://fl-net.com/kontakt/

Share: